Riktigt käk för fanken
Asså nu ska jag berätta om något som är mig nära hjärtat och nära själen
Skälet till varför jag ibland är på de bästa humöret möjligt för alla människor
Det är den enligt mig den perfekta DUBBELMACKAN och nu snackar vi inte bara om vad för dubbelmacka som helst utan den saftigaste,godaste mest balanserade dubbelmackan nånsin. Nu undrar ni säkert hur man gör denna macka? JOOO DE SKA JAG SÄGA ER NU
Du tar 4 skivor pågenlimpanbröd brer på smör helst milda normalsaltat men flora funkar också. Men ta absolut inte bregott(breäckligt) för de e vidrigt. Skivar 8 någorlunda tunna skivor hushållsost (hushållsost för att smaken är perfekt mäktig ni finsmakare kommer veta vad jag snackar om) lägger två skivor ost per skiva bröd. Nu kommer de viktiga alltså de creme de la kräm av allt detta och det är ju så klart skinkan inte vilken skinka som helst utan saltrulle. En skiva per dubbelmacka sätt ihop detta så ska ni ha den perfekta dubbelmackan ifall ni har följt mina råd.
Asså kommentera säg mig vad ni mina kära läsare tyckte om denna kombination är öppen för feedback inom detta området. Men till nästa hare så GÖTT PÖJKAR